[set_post_to_location]
[set_post_to_location]

Fra frustration til fællesskab

Det hele startede med et simpelt ønske: At finde det perfekte sted for hele bandet at øve sammen.

Efter i årevis at have været igennem et utal af øvelokaler, der enten var alt for dyre, eller i en forfatning der ikke var acceptabel, opstod idéen til Bandlokaler.dk.

 

Hvorfor betale så mange penge for et øvelokale, vi bruger i relativt få timer? Hvorfor møder vi altid op til beskidte og rodede øvelokaler? Og hvorfor kan vi ikke selv tilrettelægge vores øvetider, præcist som det passer os? Spørgsmålene var mange, og vi bemærkede hurtigt, at stort set alle andre musikere stod med samme udfordringer som os selv: Mangel på pæne, tilgængelige og økonomisk overkommelige øvelokaler… Sådan kunne det da ikke være meningen, at det skulle være!

 

Bandlokaler.dk blev født ud af denne vision. Et sted, hvor musikalske drømme kunne blive til virkelighed uden at sprænge budgettet. Et fællesskab, hvor rammerne var med til at inspirere, og hvor alle var velkomne til at dele deres lidenskab og passion.

Kærlighed til musikken

Øvelokaler gjort simpelt

Vi tror på, at den bedste og mest inspirerende tur i øvelokalet sker, når rammerne og vilkårene er tilpasset efter nøjagtigt dine behov, og det er netop dette vi har gjort muligt. Hos os kan alle øve i tre simple trin: 1. Tilmeld dig nemt og hurtigt online. 2. Book dine øvetider i bookingsystemet. 3. Spil præcist når det passer dig, og så ofte du har lyst. På den måde kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget - musikken.

Bedre og billigere alternativ

Bandlokaler.dk adskiller sig fra fra alle andre ved, at du altid betaler en fast lav månedlig pris, uanset hvor ofte du bruger øvelokalerne - præcis som man kender fra et fitnesscenter. Og med vores dedikation til kvalitet sikrer du samtidig, at du altid møder op i et pænt og ordentligt øvelokale, og i et miljø hvor mangfoldighed og fællesskab er nøgleordene. Gode øvelokaler er en nødvendighed for enhver musikalsk rejse, og denne vil vi elske at tage med dig.

Plads til alle

Øvelokaler er ikke bare øvelokaler… Hos os er der plads til alle, uanset niveau, alder eller ambition, og både hvis du øver alene eller flere sammen. Hvad end du er nybegynder, en erfaren musiker eller et band på vej mod stjernerne, så byder Bandlokaler.dk alle velkommen med åbne arme og sørger for, at der er et øvelokale, der passer til netop dine behov og ønsker. Vi både mener og tror på, at vi har skabt Danmarks fedeste musik-fællesskab, og vi håber at du vil være med.