[set_post_to_location]

Ofte stillede spørgsmål

Generelt

Du tilmelder dig online på vores tilmeldingsformular.

Kort efter modtager du alt information i form af koder, login og kontrakt, og så er det bare at gå i gang!

I bookingsystemet kan du booke 14 dage frem i kalenderen. Husk du kan tilkøbe en fast ugentlig tid, så du slipper for selv at skulle booke tid hver uge.

Du betaler månedvis, forud, fra den dag du opretter dig. Dvs. opretter du dig d. 6. i én måned, bliver næste betaling automatisk trukket igen d. 6 i måneden efter.

Såfremt man bliver forhindret i at bruge en øvetid, anbefaler vi altid man aflyser den i bookingsystemet, så hurtigt som muligt.

Så er der andre som kan få glæde af tiden.

Opsigelse af abonnement hos Bandlokaler.dk skal ske på mail, og opsigelsesperioden er kun løbende måned plus en enkelt måned.

Øvelokalerne

Ja. Alle vores øvelokaler er fult udstyret med grej – se mere på siderne “HER ER VI”.

Ja og nej. Du må ikke lade dit trommesæt stå i lokalerne, hvis du ønsker at spille på eget sæt. Du må dog godt lade din egen guitar- eller basforstærker stå op langs væggen.

Det koster 39 kr./mdr. pr. forstærker, at have den opbevaret i lokalet, og der skal påføres et label med navn og telefonnummer.

Nej. Forstærkerne der står i lokalerne er private og må ikke benyttes, med mindre det er din egen eller Bandlokaler.dk’s.

Bandlokaler.dk har guitar -og basforstærkere stående i alle lokaler, som frit kan benyttes.

Ja. Alle vores øvefaciliteter er indrettet med skabe, hvor man kan opbevare instrumenter, bækkener, pedaler e.l. Det koster 129 kr./mdr. for leje af skab (man medbringer selv hængelås).

Ja. Alle vores lokaler og fællesområder er udstyret med Wifi.

Sikkerhed/skader

Alle vores lokaler er videoovervåget døgnet rundt, og udstyret med alarmsystem og brugerspecifik dørkodelås. Vi gemmer overvågningen og adgangshistorik på en cloudbaseret server i 30 dage, hvorefter den automatisk slettes.

Vores lokaler, og dets faste inventar, er forsikret med brand/vand -og tyveriforsikring.

Udstyr man selv medbringer og efterlader, har man selv ansvaret for at forsikre. Også det udstyr man opbevarer i skabene.

Almindelige brugsskader, som et sprunget trommeskind, et slidt kabel e.l. koster dig intet som bruger af Bandlokaler.dk. Det er inklusiv i den faste pris du betaler.

Ødelægger du en forstærker, en mixer e.l. koster det en selvrisiko på 1.000 kr.

Ved decideret hærværk, betaler man den fulde pris.